Imazhi i Grave Politikane në mediat Kosovare Luljeta Vuniqi

ISBN:

Published:

64 pages


Description

Imazhi i Grave Politikane në mediat Kosovare  by  Luljeta Vuniqi

Imazhi i Grave Politikane në mediat Kosovare by Luljeta Vuniqi
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 64 pages | ISBN: | 7.27 Mb

Dinamika e vrullshme e rrethanave të reja ka shfaqur ka ndikuar në shfaqjen e nevojës së analizimit më të detajshëm të ndërveprimit të këtyre fushave kruciale për zhvillimin e shoqërisë kosovare. Për këtë qëllim, Qendra Kosovare për Studime GjinoreMoreDinamika e vrullshme e rrethanave të reja ka shfaqur ka ndikuar në shfaqjen e nevojës së analizimit më të detajshëm të ndërveprimit të këtyre fushave kruciale për zhvillimin e shoqërisë kosovare. Për këtë qëllim, Qendra Kosovare për Studime Gjinore ka relalizuar hulumtimin “Imazhi i Grave Politikane në mediat Kosovare” më antë të të cilit është synuar paraqitjen e imazhit të grave politikane në mediat kosovare.Qëllimi i hulumtimit me anë të metodës kuantitaive dhe kualitative përpiqet që të pasqyrojë mënyrën e prezantimit të gjinive, respektivisht të grave në mediat kosovare.

Raporti i përgatitur është i përbërë edhe me konkulzione dhe rekomandime të cilat do t`i adresohen mediave dhe institucioneve kosovare në mënyrë që të krijojnë politika me ndjeshmëri gjinore.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Imazhi i Grave Politikane në mediat Kosovare":


liadan.pl

©2012-2015 | DMCA | Contact us